De Jonge Balie Dagen 2022

De Jonge Balie Dagen 2022 komen eraan! Op donderdag 23 en vrijdag 24 juni is het weer zover. Gezelligheid, inhoudelijke evenementen, leuke locaties en natuurlijk; het eindfeest.

Op 18 april a.s. start de kaartverkoop, wees er snel bij want vol=vol!

Dit jaar draaien de Jonge Balie Dagen om het thema Cybersecurity: recht in een ander perspectief.

Op donderdag nemen we jullie mee door de facetten van een cybersecurity incident. Hierbij betrekken we alle rechtsgebieden, zodat de inhoud voor iedereen interessant is! Niet geheel onbelangrijk: voor deze lezing kun je een PO/opleidingspunt verdienen.

Op de vrijdag worden jullie meegenomen in de wereld van hacken. Een ethisch-hacker komt een demonstratie geven en hij verteld hoe (ethisch)-hackers te werk gaan en hoe jij je er tegen beschermd. Naast de lezingen zal vrijdag ook de jaarlijkse pleitwedstrijd georganiseerd worden in samenwerking met AKD en BASE Advocaten. Ter voorbereiding hiervan zullen zij in de ochtend een pleittraining geven aan de deelnemers.

Beide dagen eindigen we natuurlijk af met een gezellige borrel en een hapje te eten op unieke locaties. Om goed af te sluiten zal op vrijdag het eindfeest plaatsvinden, aansluitend op de lezing en het diner.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar